"Kerületünknek minden adottsága megvan, hogy a múlt század után újra SIKERTÖRTÉNETET írjunk."

Újabb verbális verőemberek, új lejáratási kísérlet ellenem?

2017-03-31
Meglehetősen élénk érdeklődést váltott ki az elvetett lakáskarbantartási támogatási javaslatom egyes emberekből. De feltehetően tisztességtelen szándék vezérelte őket.

Úgy látszik, nem volt elég a polgármester városvezetőhöz méltatlan, ellenem és a javaslatom ellen irányuló megnyilvánulása, újabb szintet lépett/léptek ''valaki" vagy "valakik" ebben a furcsa, egyoldalú "háborúban". Nagyon úgy tűnik, hogy lejáratókampányt készíttettnek elő ellenem, nagyágyúkkal.

Történt ugyanis, hogy miután legutóbbi írásom megjelent, a Facebook-oldalamat hirtelen nagyon sokan kezdték el kedvelni - ám közöttük a valódi személy eleinte kevesebb volt, annál több viszont az érzékelhetően fiktív alak. A machináló(k) a gyors és célzott reakciómat észrevették, és egy csaknem évtizedes hackertechnikára váltottak. Ennek köszönhetően folytatódik a most már zömében valódi emberek, valódi Facebook-profilok "átirányításával" folytatott támadás.
Ez egy nálam már részben alkalmazott ''informatikai hadviselési narancsos-módira" hajaz, egyszer már rám küldtek ilyen módon verbális verőembereket egy hasonlóan kényes ügy (kutyák kitiltása a parkokból) felelevenítése után.

Feltehetően ugyanaz a cél, mint akkor volt: ezeken az álszemélyeken (a valódiak közé rejtve) keresztül engem lejárató, a helyi lakosok előtt hiteltelenítő, hangulatszító "véleményeket" közvetve megjeleníteni és
"megbízhatatlanná", biztonsági értelemben elkerülendővé tenni a lapomat, a lapjaimat.

Szeretném ezúton is megjegyezni, nem lehet csak úgy "ártalmatlanul" kalózkodni a Facebookon sem amatőrnek, sem profinak, mindennek nyoma van, minden látható. Így, ha nem hagyják abba, kénytelen leszek én is más módszerhez folyamodni: ha szükséges, megteszem a hivatalos lépéseket a kéretlenül beavatkozó személyek kiderítésére és felelősségre vonására.


Hírek