"Kerületünknek minden adottsága megvan, hogy a múlt század után újra SIKERTÖRTÉNETET írjunk."

Több mint ezer migráns tartózkodik Kőbányán!

2016-09-28
Bizony, nem tévedés, ennyi nem magyar ember van a kerületben, akik minden kormányzati propaganda és a vasfüggöny-hálózat ellenére szivárogtak be. Mi lesz így Kőbányával?


A minap olvastam a csepeli polgármester igen mélyenszántó és nemzetileg elkötelezett nyilatkozatát migránsügyben. Azt mondta ez a drága jó pártember, hogy a XXI. kerületben veszélyben vannak az önkormányzati bérlakások és a „zemberek”. Idézem őt: „Csepelen 1475 önkormányzati lakás van, ebből 1339 a szociális bérlakás, amelyeket rászorulóknak adnak ki. Nyugaton nemritkán megesik, hogy a helyi lakókat kiköltöztetik a saját bérbe vett otthonaikból, hogy a bevándorlókat elszállásolják. Csepel visszautasítja az ilyen jellegű kényszerbeköltöztetést. (…) Csepel évente 192 millió forintot költ a bajba jutott helyi honfitársakra. Ennél több pénzt nem tudnak áldozni a rászorulókra. A bevándorlók ellátása olyan terhet róna az önkormányzatra, amelynek a következménye az lenne, hogy a csepelieknek jutna kevesebb támogatás. Csepel toleráns, segítséget nyújt azoknak, akik rászorulók. A kényszert azonban elutasítjuk.”

Azaz: azt jövendöli tehát, hogy október 3-ától – amennyiben érvénytelen és eredménytelen lesz a kvótanépszavazás – Brüsszel bármikor elhelyeztethet a „Szigetországba” legalább 1339, de az is lehet, hogy 1475 migránst, ráadásul mindannyiukat az önkormányzatnak kell segélyezni, és emiatt a helyi lakosok majd nem vagy alig kapnak juttatást.
Ha ő mondja, nyilván így is van. Valószínűleg szavahihető és megbízható ember, aki soha, semmikor nem tévedett, mióta a tisztségében van.
Ezzel kapcsolatban jutott eszembe, hogy Kőbányán bizony már itt vannak a migránsok, hiába a népszavazás, a tervezett alkotmánymódosítás, a brüsszeli szándék. Itt vannak és kész.
Több mint ezren.
Vajon Kőbányán is ennyi embernek kell majd ellátást biztosítani a magyar emberek terhére?
Vajon ők is elfoglalják az amúgy is kevés önkormányzati bérlakást?
Vagy külön menekülttábort kell nekik biztosítani a kerület valamelyik külső részén?
Elveszik a kőbányai munkahelyeket?
Betartják vajon a törvényeinket, a kőbányai helyi rendeleteket?
Megerőszakolják a nőket, a gyerekeket? Esetleg szexorigát rendeznek a Kőrösi sétány közepén?
Rákényszerítik vallásukat a közel 70 ezres kőbányai lakosságra?

Miért nem védi meg tőlük a kőbányaiakat Orbán Viktor, vagy ha éppen ő nem ér rá, mert éppen a TEK-kel, a TIBEK-kel, Nógrádi Györggyel és Bakondi Györggyel a tűzparancs kiadásán dolgozik együtt, akkor helyette Kovács Róbert?

Hogyan lehetséges, hogy a kormány a sokmilliárdos gyűlöletpropaganda és az új vasfüggöny-hálózat mellett képes volt elnézni, hogy ennyi ember ide kerüljön?

Mi van itt? Káosz?

Á, dehogy!

A helyzet az, hogy az a több mint ezer „migráns” teljesen legálisan tartózkodik Kőbányán: a 2011-es népszámlás adatai szerint ugyanis ennyi nem magyarországi születésű magyar (idegen) ember él, lakik nálunk.
Aki itt dolgozik, céget üzemeltet, tanít, akiket szinte észre sem veszünk, akik itt növelik az ország GDP-jét már több mint egy évtizede, vagy régebben.
Vagy esetleg még gyermekeik a mi gyermekeink osztálytársai.

Ennyit az október 2-i népszavazás komolyságáról és hitelességéről…

TÉNY+

- 2011-es népszámlálás adatai (hivatalos forrás)
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/nepsz2011/nepsz_03_01_2011.pdf
- a kvóta elleni politikai nyilatkozat februári kőbányai testületi áteröltetése - némileg ellentmondásosan
https://youtu.be/Cm56mikaajE
- az adatok (februárban már bemutattuk)
http://somlyodycsaba.hu/cms/page/osszeno-ami-osszetartozik)Hírek