"Kerületünknek minden adottsága megvan, hogy a múlt század után újra SIKERTÖRTÉNETET írjunk."

Pofán vert kőbányai kutyások

2016-05-13

Minden eddiginél erőteljesebb támadásba ment át a kőbányai polgármester: a kutyás ügyben újságoldalakon át nézi hülyének és oktatja ki a kerület polgárait.Úgy látszik, hiábavaló volt minden értelmes szó és kezdeményezés, a kerületi polgármester nem ismer mást, csak az erő politikáját. Másként ugyanis nem lehet értelmezni azt a terjedelmes összeállítást, ami megjelent a legfrissebb Kőbányai Hírekben: ebben minden eddiginél pofátlanabbul és pökhendibb stílusban oktatja ki (újra) és lenéz mindenki mást (újra), aki tőle eltérően látja és értelmezi a híres-hírhedt kitiltási rendeletet, illetve mindenki mást, aki az ügy tartós rendezését, valamint a modern, felelős kutyatartást másként kívánja megvalósítani.

De úgy is mondhatnám, hogy a segítő jobbkezet – amit képletesen a kőbányai civil társaságok és én is nyújtottunk neki – arrogánsan félrelökte. Ha nagyon durván akarok fogalmazni: a vele ellenoldalon lévőket – ugyancsak képletesen – jól pofán verte. És talán inkább ő vitte ezt a témát politikai síkra, mint bárki más…

A Facebookot böngészve találtam rá egy kőbányai lakos bejegyzésére, amit ezennel megosztok én is – már csak azért is, mert szó szerint ugyanez a véleményem nekem is.

Hírek