"Kerületünknek minden adottsága megvan, hogy a múlt század után újra SIKERTÖRTÉNETET írjunk."

Nem a Fideszt, a csüggedést kell legyőzni!

2014-10-09

Hamarosan döntenünk kell otthonunk, a Gyakorló utcai lakótelep és a felső-rákosi kertváros jövőjéről. Évtizedek óta a kőbányai 5. választókerületben élek, és a baloldal jelöltjeként is sokat jártam az utcákat és lépcsőházakat e környéken. Nagyon sok biztatást, jó tanácsot kaptam az itt élőktől, amiért hálával tartozom. Köszönöm, hogy megérttették velem, mi október 12. valódi tétje: a remény.

Az a reális és megalapozott remény, hogy a következő önkormányzat végre nem mostohagyerekként kezeli ezt a területet. Hogy lesz kellő szándék és erő a jobbításra. Hogy a következő években lesz gazdája és igazi képviselete a környéknek. Hogy minden itt élő esélyt kap egyről a kettőre lépni.

Ellenfelem nem nagyon járt a választó kerületben. Nem hiszem, hogy tudná, hányan és hány éve várnak itt az igazi előrelépésre. A Fidesz eddig semmi jelét sem mutatta ennek. De nekünk nem a jobboldalt, hanem a kétséget és a csüggedést kell legyőznünk! A következő önkormányzat feladata, hogy visszaadja az emberek hitét: Kőbányán élni jó. Nem elég csinosítani a környéket, ennél sokkal többre van szükség. Valódi munkahelyeket teremtő fejlesztésekkel, törődő munkával kell elérni, hogy mindenki boldogulhasson kerületünkben.

A Fidesz alacsony részvételben bízik október 12-én: eddig mindig csak úgy tudott választást nyerni. Én mindenkit arra kérek és bíztatok: menjen el, és szavazzon a beletörődés, a fásultság ellen! Ez az első lépés otthonunk valódi, érezhető fejlődése felé. Mi, kőbányaiak, tartozunk ezzel egymásnak.

Somlyódy Csaba
közgazdász
Az 5. körzet képviselőjelöltje

Hírek