"Kerületünknek minden adottsága megvan, hogy a múlt század után újra SIKERTÖRTÉNETET írjunk."

Ne hagyd magad, Robi!

2016-09-25
A kőbányai városvezetőt tette felelőssé saját főnöke a kvótanépszavazás helyi kimeneteléért. Ha a kerület elbukik, politikailag ő is elbukik, de könnyen lehet, hogy az önkormányzatiságnak is annyi.

(Kép: magyarforum.hu)

Szóval, nincs könnyű helyzetben a kőbányai polgármester, hiszen mint kiderült, pártjának és kormányának Nagy Vezére előre őt tette felelőssé a kvótanépszavazás kerületi eredményeinek alakulásáért, amelyet ha jól gondolom, a háta közepére kíván, és mint gondolkodó egyed ő is kétségekkel fogad – főleg úgy, hogy abban az iskolában, ahol egykor igazgató volt, számtalan külhoni család itt született tagja tanul.

Valóban skizofrén helyzet.

Krisnás barátom mesélte, hogy az idei szekérünnepen (ez az ő szent napjuk), „lemigránsozták” őket, követelték, hogy takarodjanak el, úgymond „takarodjanak haza”. Huszonöt éve minden héten ételt osztanak a szegényeknek Budapest több pontján. Magyarok, itt születtek, csak más vallásúak. Soha nem bántottak senkit, de annál többet segítettek. Valóban mások, más vallásúak, de soha nem térítettek erőszakosan. Csak vannak.

E két fenti példából is látszik, hogy elképesztő őrület lett úrrá Magyarországon. De ugye ennek is megvan a jól kivehető ok-okozati összefüggése.

Történt pedig, hogy idén nyáron ismét volt egy találkozó, Kötcsén. Eddig nem meglepő, hisz’ Kedves Vezetőnk minden évben meghívja a hozzá hasonlóan gondolkodó politikai elitet erre a rendezvényre. Na már most, ha ott voltak, akkor „népszavaztak” egy kicsit. Az ott elhangzottakból rengeteg következtetés kiolvasható.

Egyrészt, hogy a gyűlöletkeltő kék plakátokkal meg a körítéssel egy kicsit „túltolták a biciklit”. Árgus szemekkel figyelték a közvélemény-kutatásokat, hogy a migránskérdésben hogyan is alakulnak az esélyek. Az elején jó ötletnek és biztos nyerésnek ígérkezett, hogy a sokadik bőrt is le lehet nyúzni a témáról. Pénzt, paripát, fegyvert nem sajnálva dolgozták meg a politikai marketingesek a lakosságot – a hazugságáradat elleni felvilágosító küzdelem esélye olyan, mint Pershing rakéták ellen bumerángokkal harcolni. Na ja, ehhez a bevallott 8 milliárdos központi kampányhoz képest nevetséges eszközök álltak az ellenzék és más szervezetek rendelkezésre.

De pártunknak és kormányunknak sikerült ismét mohónak és mértéktelennek lennie az emberek hülyének nézésében. Lenyúlták az olimpiai közvetítéseket és a szünetekben óráról-órára, a „Tudta?”-akció keretében szították a menekültek elleni gyűlöletet. De ez sem volt elég, elindították közpénzből az 5. országos agitációs és propaganda csatornát, valamint „telekékezték” plakátokkal az egész országot. A mi pénzünkből. Az egészségügy, az oktatás romjainak eltakarítása helyett, általános társadalmi katasztrófa-elhárítás helyett erre az értelmetlenségre fordították ezt a rengeteg közpénzt. És mi volt a plakátokon? Rákosista jelmondatok, butusabbnál butusabb érvek. Hülyének néztek egy egész országot.

Volt már egy ilyen melléfogásuk: „a rosszabbul élünk, mint négy éve” szlogenű kampány. Ez a szöveg is tízezer számra volt az utak mellett. Az a kampány is megbicsaklott és ez is. Hiába a végeláthatatlan pénz, nem hozott átütő sikert. Aki egy kicsit is ért a politikai marketinghez, érezhette, elmaradt a második hullám érdemi hatása, új dolgot kellett kitalálni, mert ez nem működött. Habony Árpád drogos videója még elment, de ez a tévedés megbocsáthatatlan lett. Akkor még nem, most azonban a hírek szerint megingott pozíciója.

A kormány rögtön elkezdte kommunikálni, hogy kétesélyes játszmába kezdett a népszavazással, nehéz körülmények közé kerültek. A hozzáértők tudják, hogy ez az első reakció a visszavonulás lehetőségének a megteremtése. Azonban a Nagy Vezérre nem a visszavonulás és a belátás a jellemző. Ő nem hibázhat, csak megtévesztették. Mások. Nos ezt hallhattuk Kötcsén.

Az ellenzékkel kegyetlenül és teljesen le kell számolni, hisz’ olyanok, mint a Terminátor, a legkisebb részükből képesek újjáéledni. Hiába loptak el tőlünk 8 milliárd forintot saját önös céljaikra, mégsem volt elég. Az észérvekkel érvelők meg mertek szólalni a Facebookon, más médiumokban, illetve kitettek néhány utcai plakátot. Azt merték mondani, hogy meztelen a király. És ez a nép – szerintük – még nem elég hülye, hogy birkamód terelni lehessen őket, bárhogy fenyegetőznek. Ennek az oka, hogy a végeken nem értették meg, ezzel a vircsafttal helyi szinten le kell számolni, hogy azt tehessék, amihez kedvük van.

És jött a dörgedelem, ha nem lesz érvényes és eredményes népszavazás az adott városban, akkor azokról a polgármesterekről – fideszesekről is – leveszi a kezét a főnök, mehetnek a lecsóba, és mellesleg majd migránstelepeket rendeznek be a területükön.

Na de könyörgöm, csak migráns nincs, aki ezekre a telepekre igyekezne! Nem baj, a seggnyaló Bencsik András Demokrata-főszerkesztő – akiről Orbán Viktor meleg szavakkal beszélt, akinek újságját ajánlgatja fűnek-fának – ordas hazugságcunamit zúdít olvasóira, hogy megfeleljen az elvárásoknak. Vizionálja, hogy Magyarország a tulajdonképpeni keresztény Izrael, ahol az utcákon palesztin kődobáló gyerekek fognak megjelenni, ha nem „nem”-mel szavaz az ország, ahol extatikus szexorgiák lesznek – például Kőbányán este, a Kőrösi sétányon –, ahol minden 14 és 50 év között nőt megerőszakolnak a tízezresével idejövő migránsok, ahol az általános iskolában csadorban fognak járni a nők. És így tovább…

Nem is kívánom idézni ezeket az orbitális baromságokat, amiket egy szellemileg torz ember papírra vetett. De sajnos van foganatja. A minap azzal keresett meg egy hölgy, hogy az unokájának a telefonját elvették a migránsok. Kérdeztem, hogyan néztek ki, mondja, barna bőrűek voltak, tizenévesek és magyarul beszéltek. Nincs rasszizmus bennem, de a legkevésbé arra gondolnék, hogy az Iszlám Állam küldte őket az unokája ellen.

Ez is az időközben még jobban eldurvult kampány egyik következménye.

Nem volt elég a „túltolt” kék plakát. Kisajátították legszentebb jelképeinket, a közös nemzeti zászlót is. Én is magyar vagyok, őseim itt nyugszanak, nekem is szent a magyar zászló. Takarodjanak tőle! Ez a jelkép mindannyiunké, nemcsak egy hazug politikai elit sajátja. És ha valaki azt hiszi, ez a mocsodék legalja, hát téved. Vannak, akik még lejjebb szállnak.

Például Nógrádi „Beszaratós” György, aki rém egyszerű megoldást talált a rendkívül bonyolult migránskérdés megoldására: tűzparancsot adni, és közéjük lövetni! Lőjünk gondolkodás nélkül nőre, gyerekre, véletlenül se fegyveresre, mert az ugye nincs. Mint ahogy olyan migráns sincs, aki ide igyekezne. Csak a hazugság van.

És belegondoltak e nagy magyarok, a haza védelmezői, hogy a történelemből következően milyen könnyen megfordítható a fegyver csöve, az ellenzékre, a kormány politikáját bírálókra, és aztán csuda tudja kire, akár Önre is kedves olvasó? Csak ki kell nyitni a palackot, gondolkodás, felelős gondolkodás nélkül felhatalmazást adni kóklereknek? Fegyvert, lőszert, lövetési parancsot adni jobboldali magyar, lengyel és csuda tudja milyen milíciáknak? Ahol lőnek, ott visszalőnek, ez az ősi törvény. Erre kell szavazni Nógrádi úr? Önnek nincs családja? Mibe akarja sodorni ezt az országot egy diktátor hagymázas álma miatt?

Cégemnek, ahol dolgozom, érdekeltségei vannak az arab világban. Mára külkereskedőink letagadják, hogy magyarok vagyunk, mert félnek. Orbán Viktor célponttá tett minket. Nem voltunk azok, de azzá tett. Eddig barátságosak voltak, mostanra ellenségesek lettek, köpnek, ha meghalják, hogy magyarok vagyunk. De ez sem számít, csak a hatalom megtartása. Erre megy ki a játék. Mindenáron megtartani és bebetonozni a hatalmat.

Tudod te is polgármester úr, a sikeres népszavazás másnapján Nagy Vezérünk bejelenti, hogy felhatalmazást kapott az önkormányzatiság felszámolására. Jön a helytartóság, amit Tarlós István főpolgármester korábban már be is lengetett. Majd a kormány nevezi ki az elöljárókat, nem lesz itt össze-vissza helyi akaratérvényesítés. Hát, akinek ez kell…

Az indok egyszerű, csak a központból vezérelt, egységes végrehajtást igénylő cselekedetek tudják hatékonyan megvédeni a migránsok várható támadásától az országot. Nevetséges. És a Való Világ shown szocializálódott többség be fogja nyalni.

Minden politikai vitánk ellenére, veled vagyunk Robi, nehéz döntési helyzetben vagy: demokrácia vagy diktatúra? Itt a lehetőség, csak ne add fel nézeteidet egy hamis cél érdekében. Ne hagyd, hogy Te vidd el a balhét más hülyesége miatt. Senki, mi sem akarunk itt migránstábort Kőbánya közepén, de a hazugságcunamit egyszer és mindenkora be kellene fejezni. Inkább Kőbánya fejlődésére kellene koncentrálni!
Hírek