"Kerületünknek minden adottsága megvan, hogy a múlt század után újra SIKERTÖRTÉNETET írjunk."

Meghívó Kisvállalkozói Fórumra

2014-06-18

Meghívó Kisvállalkozói Fórumra

2014. június 18.18.00

Tisztelt Vállalkozó!

A kisvállalkozásokat támogató pénzalap létrehozásába kezdett a Kőbányai Önkormányzat, kezdeményezésemre. Közös érdekünk, hogy a formálódó tervezet a kerületben működő, érintett vállalkozások és vállalkozók véleményét, valós igényeit tükrözze – így az Önét is.

Ezért szeretettel meghívom fórumbeszélgetésünkre Önt és munkatársát, ahol a fentiek mellett a már létező támogatási formákat is áttekintjük.

A találkozó időpontja: 2014. június 18. (szerda), 18.00 - 20.00 óra

Helyszín: KÖSZI (Kőbányai Szabadidő Központ), Előd u.1.

Témáink:

1. A kis- és mikrovállalkozások számára elérhető támogatások, kedvezmények ismertetése, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány szakértőjének részvételével.

2.A Kőbányai Kisvállalkozói Támogató Alap lehetőségei. A jelenlegi tervezet bemutatása, vállalkozói igények, felmérése, javaslatok megvitatása.

Gazdasági szakemberként, önkormányzati képviselőként pontosan látom, hogy az előttünk álló legfontosabb feladatok a munkahelyek megőrzése és újak teremtése. Ez pedig elképzelhetetlen a kerületben működő vállalkozások felkarolása, a vállalkozók meghallgatása nélkül. Biztos vagyok abban, hogy nemcsak a fenti témákat, hanem a többi vállalkozóval folytatott kötetlen beszélgetéseket és tapasztalatcserét is hasznosnak fogja találni.

Kérem, részvételi szándékát e-mailben, a kobanyaert@somylodycsaba.hu címen vagy telefonon, a 0670 779 8353 számon jelezze, a helyek foglaltsága miatt.

 

Tisztelettel:
Somlyódy Csaba
Hírek